Over ons

‘Ontspannen en loslaten’

Dat is waar het bij ons om draait. Want daardoor komt er ruimte voor processen die jouw systeem nodig heeft. Denk aan denkprocessen, creatieve processen, helingsprocessen en ook genezingsprocessen. Graag begeleiden wij je op je pad.

Wij zijn Lesly en Shannon Schrader, vader en dochter. Hoewel wij zelfstandige behandelaars zijn, is Praktijk Schrader ons samenwerkingsverband.

Lesly:

Ik ben de praktijk in 2002 begonnen. Ik startte met bedrijfsmassages (stoelmassages), ontspanningsmassages en Reiki. In de loop der jaren volgde ik diverse opleidingen, waardoor ik de praktijk uitbreidde met triggerpointmassage, de Dornmethode (rugklachten) en cranio-sacraaltherapie. Ook heb ik een opleiding medische basiskennis op hbo-niveau gevolgd. Alle opleidingen die ik deed, zijn afgerond met een diploma of certificaat.

Shannon:

Ik voegde me in 2005 bij de praktijk. Ik had mijn diploma’s sportmassage en Touchpro stoelmassage gehaald en besloot mijn vader te assisteren bij vooral de stoelmassageopdrachten. In 2011 koos ik ervoor om net als hij zelfstandig therapeut te zijn. Inmiddels had ik ook Reiki-cursussen en enkele cranio-sacraalmodules gevolgd. In 2013 ben ik ingewijd als Deeksha-gever. Behalve dat ik Reiki, Deeksha, cranio-sacraalbehandelingen, stoelmassages geeft, verkoop ik helende kristallen en aanverwante artikelen. Ik laat ze je graag zien en geef vrijblijvend advies.

Sinds 2011 delen we de praktijkruimte aan de Sibeliusrode 24 in Zoetermeer. Nog altijd volgen we regelmatig bij- en nascholingen om onze kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden.

Website laten maken door Modual.